ПІДГОТОВКА КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ НА ОСНОВІ ІНТЕГРАТИВНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ - Стахмич, Тамара (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто підготовку кваліфікованих робітників кулінарного профілю на основі організації навчального процесу з використанням інтегрованих методик та моделювання його окремих складових; наведено модель навчального процесу у професійно-технічних навчальних закладах та загальну модель інтеграції знань; виділено чинники моделювання інтеграції знань у змісті навчального матеріалу. В статье рассмотрена подготовка квалифицированных рабочих кулинарного профиля на основе организации учебного процесса с использованием интегративных методик и моделирование его отдельных составных; приводиться пример учебного процесса в профессионально-технических учебных заведениях и общая модель интеграции знаний; выделено аспекты моделирования интеграции знаний в содержании учебного материала. Training of culinary sphere qualified workers on the basis of educational process organization by means of interactive methods and modeling of its constituent parts have been considered in the article. Besides there are the examples of educational process in vocational schools, general model of knowledge integration and the aspects of modeling of knowledge integration into educational material contents.