ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ - Ткачук, Станіслав (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті проведено аналіз сутності професійно-педагогічної підготовки майбутніх учителів трудового навчання та визначено роль педагога у становленні освіти в країні. В статье проведен анализ сущности профессионально педагогической подготовки будущих учителей трудового обучения и определенна роль педагога в становлении образования в стране. In the article the analysis of essence is conducted professionally pedagogical preparations of future teachers of labour studies and certainly role of teacher in becoming of education in a country.