ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ПРОЕКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ - Філімонова, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті розглядаються особливості застосування проектної технології під час виготовлення швейних виробів в процесі підготовки майбутніх вчителів технологій. Особлива увага звертається на поетапність виготовлення швейних виробів, а також на ряд проблем, що стосуються вибору об’єкту праці, аналізу технологічних операцій, оформлення технологічної документації готового виробу. В статье рассматриваются особенности применения проектной технологи во время изготовления швейных изделий в процессе подготовки будущих учителей технологий. Особенное внимание обращается на поэтапность изготовления швейных изделий, а также на ряд проблем, которые касаются выбора объекта труда, анализа технологических операций, оформления технологической документации готового изделия. In the article the features of application are examined a project technologists during making of sewings wares in the process of preparation of future teachers of technologies. The special attention applies on stage-by-stage of making of sewings wares, and also on the row of problems which touch an entity of labour, analysis of technological operations, registration of technological document of the finished product selection.