ВИКОРИСТАННЯ МУЗИЧНИХ ТВОРІВ У ПРОЦЕСІ РУЧНОЇ ХУДОЖНЬОЇ ПРАЦІ - Чумак, Анатолій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У даній статті розглянуто проблеми використовування музичних творів в процесі художньої праці. При проведенні занять з художньої праці в учнів розвиваються творча уява та розумові сили. В статье рассмотрены проблемы использования музыкальных произведений в процессе преподавания художественного труда. В процессе преподавания художественного труда у учащихся развивается творческое воображение и развиваются умственные силы. In article problems of use of pieces of music are considered during teaching art work. During teaching art work at pupils the creative imagination develops and intellectual forces develop.