КОНЦЕНТРИЗМ В ОСВІТНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ГАЛУЗІ «ТЕХНОЛОГІЯ» - Юрженко, Володимир (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються системи формування структури освітньої галузі «Технологія» в основній школі на основі концентричного принципу формування змісту і особливості його реалізації саме в цій освітній галузі. Концентризм в образовательной деятельности отрасли «Технология». В статье рассматриваются системы формирования структуры образовательной отрасли «Технология» для основной школы на основе концентрического принципа формирования содержания и особенности его реализации именно в этой образовательной отрасли. Concentricity in educational activity of industry «Technology». The article reveals systems of structure formation of educational industry «Technology» at basic school based on concentric principle of maintaince formation and feature of its realization exactly in this educational industry.