ФОРМУВАННЯ ВМІНЬ САМОСТІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Ящук, Сергій; Муковіз, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті розглядається проблема формування вмінь самостійної діяльності учнів основної школи на уроках трудового навчання засобами інформаційних технологій. В статье рассматривается проблема формирования умений самостоятельной деятельности учеников основной школы на занятиях трудового обучения средствами информационных технологий. Summary. In the article the problem of forming of abilities of independent activity of students of basic school is examined by facilities of information technologies.