ТРУДОВЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ: РЕАЛІЇ ХХІ СТОРІЧЧЯ - Бєлєнька, Галина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті здійснено огляд традиційних видів праці, доступних дітям дошкільного віку та показано як сучасний соціум впливає на формування ставлення дітей до трудової діяльності. В статье осуществлен осмотр традиционных видов труда, доступных детям дошкольного возраста и показано влияние современного социума на формирование отношения детей к трудовой деятельности. The article deals with work activities traditional for pre-school children, it demonstrates the way modern society influences children’s attitude towards labor.