ОСНОВНІ МЕХАНІЗМИ ФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЇ У МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ ДО ФІЗКУЛЬТУРНО-ОЗДОРОЧОЇ РОБОТИ З ДОШКІЛЬНИКАМИ - Богініч, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті розглядається взаємообумовленість дії зовнішніх і внутрішніх факторів впливу на підвищення мотивації щодо якісного оволодіння професійним досвідом майбутніми вихователями дітей дошкільного віку в галузі фізкультурно-оздоровчої діяльності. Основним механізмом удосконалення фахової підготовки визначається активізація навчальної діяльності студента. В статье рассматривается взаимообусловленность действия внешних и внутренних факторов влияния на повышение мотивации к качественному овладению профессиональным опытом будущими воспитателями детей дошкольного возраста в сфере физкультурно-оздоровительной деятельности. Основным механизмом усовершенствования профессиональной подготовки определяется активизация учебной деятельности студента. In article are considered external and internal factors of increasing to motivations of the qualitative mastering by professional experience future educators of children the preschool age. The Activation to scholastic activity of the student emerges the main mechanism of the improvement of the training.