ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО ВИХОВАННЯ В США В КІНЦІ ХХ СТОЛІТТЯ - Войченко, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті аналізуються основні тенденції розвитку громадянського виховання в США в кінці ХХ століття, позиція уряду щодо цього питання та передумови появи великої кількості програм, їхні особливості. В статье анализируются основне тенденции развития гражданського воспитания в США в конце ХХ века, позиція провительства касате льно этого вопросса и условия возникновения більшого количества программ, их особенности. The paper deals with the main tendencies of the development of civic education in the USA at the end of the 20-th century, government position and the appearance of great number of programs and their peculiarities.