ХУДОЖНІЙ РОЗВИТОК ОСОБИСТОСТІ ЯК ПРОБЛЕМА ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Гаврилюк, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена актуальній проблемі сьогодення – художньому розвитку дітей 5–7 років. Автор статті розглядає художній розвиток дітей у контексті завдань художнього виховання: стимулювання дитячої творчості, активності, формування художньої культури дітей у світлі креативних технологій особистісно зорієнтованого виховання. Статья посвещается актуальной проблеме – художественному развитию детей 5–7 лет. Автор статьи рассматривает художественное развитие детей в контексте заданий художественного воспитания: стимулирование детского творчества, активности, формирование художественной культуры детей в русле личностно ориентированного воспитания. The article is devoted the problem of artistic development of children 5–7 age. Author of article discovers necessary stimulate the children creative activity, form of the artistic culture of using creative technology in context personal orientated education.