ДЖЕРЕЛА З ІСТОРІЇ РОЗВИТКУ ПОЗАШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ЛУГАНСЬКОЇ ТА ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ (1946–1991 рр.) - Гуцол, Алла (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті описані джерела з історії розвитку позашкільних закладів освіти УРСР у 1946–1991 рр. Особлива увага приділена державним архівам Луганської та Донецької областей. В статье описаны источники по истории развития внешкольных учреждений образования УССР в 1946–1991 гг. Особое внимание уделено государственным архивам Луганской и Донецкой областей. The author describes sources on the history of development of the extracurricular educational institutions in the USSR in 1946–1991. The special attention is addressed on manuscripts which keep Lugansk and Donetsk archives.