ІНТЕРАКТИВНЕ НАВЧАННЯ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ - Денисюк, Віталій; Кулик, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Автори статті розглядають одну з найбільш важливих проблем сьогодення – підготовку викладачів, навчання їх знанням інформаційнокомунікаційних технологій. Значну увагу приділено основним методологічним принципам активного навчання, структурним компонентам технології застосування методів інтерактивного навчання. Авторы статьи рассматривают одну из наиболее важных проблем современности – подготовку преподавателей, обучения их знаниям информационно-комуникационных технологий. Большое внимание уделено основным методологическим принципам активного обучения, структурным компонентам технологии использования методов интерактивного обучения. The authors of the article pay attention to one of the most important contemporary problems which is teachers’ training for ICT application. Much attention is paid to the main methodology principles of active learning as well as to structural components of interactive methods application.