ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНОЇ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОЇ СЛУЖБИ В ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙШКОЛІ - Колесникова, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Результативність та ефективність діяльності шкільної соціальної психолого-педагогічної служби залежить від організаційно-педагогічних умов, у яких вона функціонує. Існує потреба їхнього визначення. Доцільною є і їхня експериментальна перевірка. Результативность и эффективность деятельности школьной социальной психолого-педагогической службы зависит от организационнопедагогических условий, в которых она функционирует. Существует необходимость в их определении. Целесообразной представляется их экспериментальная проверка. Productivity and efficiency of activity of school social psihologopedagogical service depends on organizational-pedagogical conditions in which it functions. There is a necessity for their definition. Expedient their experimental check is represented.