УТВЕРДЖЕННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦЯ У ВНЗ - П’ясецька, Наталя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Утвердження здорового способу життя підростаючого покоління сьогодні розглядається як один із пріоритетних напрямів гуманізації освіти. Реальною силою, здатною втілити це в життя закладів освіти, є педагог, який володіє валеологічною культурою, конкретністю творчого використання її засобів, форм і методів. Утверждение здорового образа жизни подрастающего поколения сегодня рассматривается как одно из приоритетных направлений гуманизации образования. Реальной силой, способной воплотить это в жизнь образовательных учереждений, является педагог, который владеет валеологической культурой, конкретностью творческого использования ее средств, форм и методов. The establishment of the health lifestyle is considered to be one of the main aspect of the humanize tion in education. The only real person able to introduce it is the teacher knowledgeable about valeology its forms a methods.