ПІДГОТОВКА ПЕДАГОГІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ АСПЕКТ - Рогальська, Надія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті обґрунтовано особливості підготовки студентів дошкільного профілю до забезпечення методичної роботи в системі дошкільної освіти. В статье рассматриваются особенности подготовки студентов дошкольного профиля к обеспечению методической работы в системе дошкольного образования. In the article the features of preparation of students of preschool type are grounded to providing of methodical work in the system of preschool education.