ТЕХНОЛОГІЇ ІГРОВОГО ТРЕНІНГУ ЯК ЗАСІБ АКТИВІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Самошкіна, Наталя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюється проблема впровадження технологій соціально-психологічного тренінгу в навчальний процес підготовки вчителів. Увага акцентується на активізації діяльності студентів у навчально-виховному процесі. Подаються приклади ігрових тренінгів, які доцільно застосовувати на заняттях з педагогіки. В статье освещается проблема внедрения технологий социальнопсихологического тренинга в учебный процесс подготовки учителей. Внимание акцентируется на активизации деятельности студентов в учебновоспитательном процессе. Поданы примеры игровых тренингов, которые целесообразно применять на занятиях по педагогике. The problem of social-and-psychological technologies introduction introduction into educational process of teachers’ preparation is covered. Attention is paid to activation of students’ activity in the educational process. Examples of gaming trainings which are expedient for pedagogy lessons are given.