ДИДАКТИЧНІ ЗАСАДИ ПРОГРАМИ ПРОФІЛЬНО-ОРІЄНТОВАНОГО КУРСУ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ДО НАВЧАННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Шкваріна, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються теоретичні основи навчальної програми профільного навчання іноземної мови майбутніх вчителів іноземної мови дошкільної ланки освіти, зокрема: мета, принципи, зміст, структура, технологія навчання. В статье исследуются теоретические основы учебной программы профильного обучения иностранного языка будущих учителей иностранного языка дошкольного звена обучения, в частности: цели, принципы, содержание, структура, технологии обучения. In the article the theoretical basis of the curriculum of teaching foreign language for special purpose future foreign language teachers of preschool children are investigated.