ТРЕНІНГ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПІДЛІТКІВ - Боровець, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються можливості формування комунікативної компетентності сучасних підлітків у процесі тренінгових занять. В статье раскрываются возможности формирования коммуникативной компетентности современных подростков в процессе тренинговых занятий. The article reveals the opportunities of forming communicative competence of modern teenagers in the process of trainings.