ІНТЕРАКТИВНЕ МОДУЛЬНЕ НАВЧАННЯ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА ЕКОНОМІКИ - Лебедик, Леся (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлений зміст інваріантної і варіативної структури модулів навчальної дисципліни «Вища освіта України і Болонський процес», що забезпечують формування педагогічної компетентності магістра економіки як майбутнього викладача. В статье освящено содержание инвариантной и вариативной структуры модулей учебной дисциплины «Высшее образование Украины и Болонский процесс», которые обеспечивают формирование педагогической компетентности магистра экономики как будущего преподавателя. The content of invariant and variant module structures of subject «Higher Education in Ukraine and Bologna Process» is considered in the article. This subject provides the forming of pedagogical competence of Master of Economics and future teacher.