ДІАГНОСТИКА СФОРМОВАНОСТІ ОРГАНІЗАТОРСЬКИХ ЗДІБНОСТЕЙ У КУРСАНТІВ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ СИСТЕМИ МВС УКРАЇНИ - Пожидаєв, Андрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Наведено результати діагностики сформованості організаторських здібностей у курсантів вищого навчального закладу системи МВС України, отримані на початку педагогічного експерименту. Уточнено критерії та показники, на основі яких описано рівні сформованості організаторських здібностей майбутніх офіцерів. Приведены результаты диагностики сформированности организаторских способностей у курсантов высшего учебного заведения системы МВД Украины, полученые в начале педагогического эксперимента. Уточнены критерии и показатели, на основе которых описаны уровни сформированности организаторских способностей будущих офицеров. The monitoring results of formed cadets’ managerial skills in out-of-the lectures work in the educational establishments of Ministry of internal affairs of Ukraine (MIA) obtained at the beginning of the experiment are given. The criteria and characteristics which were used as a base to describe the formed cadets’ managerial skills have been specified.