ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ РІДНОЇ МОВИ В ПОЧАТКОВИХ КЛАСАХ - Роєнко, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються проблеми впровадження інтерактивних технологій навчання у початковій школі на уроках рідної мови. В статье рассматриваются проблемы внедрения интерактивных технологий обучения в начальной школе на уроках родного языка. The article considers the problems of the application of interactive training technologies at the mother tongue lessons of the primary school.