ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПОДГОТОВЦІ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДО ТВОРЧОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ В ПРОФЕСІЙНІЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Тяллева, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті описані інтерактивні технології, які були реалізовані в процесі підготовки вчителів іноземної мови до творчої самореалізації в професійній діяльності. В статье описаны интерактивные технологии, которые были реализованы в процессе подготовки учителя иностранного языка к творческой самореализации в профессиональной деятельности. The paper describes the interactive technologies used in English teachers’ training for their further creative self-realization in professional sphere.