МЕТОДИКА ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ІГОР НА УРОКАХ ІСТОРІЇ - Барнінець, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті досліджується доцільність використання рольових ігор на етапі вивчення нового матеріалу, їх кількість та періодичність використання на уроках історії протягом навчального року. Розроблена методика проведення дидактичних ігор на основі їх поетапної організації. В статье исследуется целесообразность использования ролевых игр на этапе изучения нового материала, их количество и периодичность использования на уроках истории на протяжении учебного года. Разработана методика проведения дидактических игр на основе их поэтапной организации. The expedience of usage of role games at the stage of study of new material, their amount, and periodicity of the usage during the history is explored in the article. The methodics of their carring out is developed on the basis of their stageby-stage organization.