ДОСЛІДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ СТАРШОКЛАСНИКІВ НА УРОКАХ ІСТОРІЇ - Малієнко, Ю. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття аналізує сучасні проблеми, пов’язані з дослідницькою діяльністю учнів на уроках історії, розкриває, як дослідження впливає на інтелектуальну, творчу, організаційну, емоційно-оцінну діяльність старшокласників. Статья анализирует современные проблемы, связанные с исследовательской деятельностью учащихся на уроках истории, раскрывает, как исследование влияет на интеллектуальную, творческую, эмоционально-оценочную деятельность старшеклассников. The article analyzes modern problems concerning pupil’s research on the History lessons; reveals the way research influence intellectual, creative, organizational, emotional and evaluative activity of the senior pupils.