ТЕХНОЛОГІЯ АКТИВІЗАЦІЇ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «НЕРУЙНІВНИЙ КОНТРОЛЬ ТА ТЕХНІЧНА ДІАГНОСТИКА» - Протасов, А. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі формування та розвитку творчого мислення студентів інженерних спеціальностей. У статті пропонується технологія активізації творчої діяльності майбутніх інженерів з неруйнівного контролю та технічної діагностики. Статья посвящена проблеме формирования и развития творческого мышления студентов инженерных специальностей. В статье предлагается технология активизации творческой деятельности будущих инженеров по неразрушающему контролю и технической диагностике. This article is devoted to the problem of forming and development creative thinking of engineering profession students. It is proposed the technology of the creative work activity nondestructive testing and technical diagnostics future engineers.