РАЗРАБОТКА ЭЛЕКТРОННОГО УЧЕБНО-МЕТОДИЧЕСКОГО КОМПЛЕКСА ПО ДИСЦИПЛИНЕ «ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА» - Харченко, Г.; Гулакова, М. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У представленій статті розглядаються особливості побудови електронного навчально-методичного комплексу для інформаційного забезпечення дисципліни «Психологія і педагогіка», проаналізовані переваги і слабкі сторони використання ЕНМК. В представленной статье рассматриваются особенности построения электронного учебно-методического комплекса для информационного обеспечения дисциплины «Психология и педагогика», проанализированы преимущества и слабые стороны использования ЭУМК. In the presented article the features of construction of electronic training methodological complex are examined for the informative providing of discipline «Psychology and pedagogics», advantages and weak sides of the use of ETMC are analysed.