ЧТЕНИЕ КАК ВАЖНЕЙШЕЕ ЗВЕНО ПРИ ИЗУЧЕНИИ ИНОСТРАННОГО ЯЗЫКА - Артамонова, Галина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Новий курс розвитку в галузі освіти підсилив увагу вчених до вчителя, до його професійно-педагогічної діяльності, пов’язаної з розв’язанням завдань виховання, навчання, розвитку молоді. У наш час молодь захоплена комп’ютером, телевізором і все менше приділяється уваги читанню. Однією з основних умов формування професійно підготовлених випускників ВНЗ є підвищення рівня і якості роботи студентів молодших курсів з оригінальним художнім твором у процесі аспекту дисципліни «домашнього читання». Новый курс развития в области образования усилил внимание исследователей к учителю, к его профессионально-педагогической деятельности, связанной с решением задач воспитания, обучения, развития молодежи. В наше время молодёжь увлечена компьютером, телевизором, и всё меньше уделяется внимания чтению. Одним из основных условий формирования профессионально подготовленных выпускников вуза является повышение уровня и качества работы студентов младших курсов с оригинальным художественным произведением в процессе аспекта дисциплины «домашнего чтения». The new way of development in the sphere of education increased the attention of researchers to the teacher, to teacher professional activity which is connected with the youth upbringing, teaching and development. Nowadays young people take great interest in the computer, television, cinema, and they pay less attention to reading. For the formation of professional graduating students it is important to develop the level and quality of students’ work with original fiction during the classes of home reading.