ВИКОРИСТАННЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ СУЧАСНОСТІ У ФАХОВІЙ ПІДГОТОВЦІ УПРАВЛІНЦІВ - Вієвська, Муза (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються сучасні педагогічні технології у професійній підготовці менеджерів. Педагогічні технології визначаються як технології навчання, що становлять собою діяльність викладача і студентів, результатом якої є засвоєння студентами певних знань, умінь і навичок, розвиток їхніх пізнавальних здібностей, оволодіння досвідом професійної і творчої діяльності, розкриваються аспекти формування соціальної відповідальності у майбутніх менеджерів. В статье рассматривается современная педагогическая технология в профессиональной подготовке менеджеров. Педагогическая технология характеризируется как технология учебы, которая является деятельностью преподавателя и студентов, результатом которой является усвоение студентами определенных знаний, умений и навыков, развитие их познавательных способностей, получения опыта профессиональной и творческой деятельности, раскрываются аспекты формирования социальной ответственности у будущих менеджеров. The article deals with modern pedagogical technologies in manager training. Pedagogical technologies are defined as technologies of training that represent both activity of the teacher and students’ activity. As a result of such an activity students obtain knowledge, skills and habits, develop their cognitive abilities and acquire the experience of professional and creative activities, also the certain aspects of research of social responsibility forming are introduced for future managers in professional training.