АТТЕСТАЦИЯ ВУЗА КАК ОЦЕНКА ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ УСПЕШНОСТИ СОТРУДНИКОВ - Денисова, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються питання впливу професійної успішності співробітників на атестацію вузу. Проведено аналіз кадрового потенціалу спеціалістів вузу, розглянута мотивація і стимулювання трудової діяльності персоналу. Апробована методика побудови інтегрального критерію ефективності спільної діяльності професіоналів. В статье рассматриваются вопросы влияние профессиональной успешности сотрудников на аттестацию вуза. Проведен анализ кадрового потенциала специалистов вуза, рассмотрена мотивация и стимулирование трудовой деятельности персонала. Апробирована методика построения интегрального критерия эффективности совместной деятельности профессионалов. The article deals with the influence of professional success on the certification of employees of the university. The human resources of professionals of high school are analysed, the motivation and stimulation of employment of staff is considered. Method of constructing an integral criterion of efficiency of joint activities of professionals is approved.