МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПРИ ВИВЧЕННІ МАТЕМАТИКИ У 5–6 КЛАСАХ - Іщенко, Анастасія; Волкова, Наталя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються можливості використання у ході вивчення шкільного курсу математики сучасних інформаційних технологій з метою інтенсифікації навчання та розвитку учнів, визначаються напрями застосування нових інформаційних технологій у навчанні, визначаються методичні особливості застосування сучасних технологій у процуесі вивчення математики. В статье рассматриваются возможности использования в ходе изучения школьного курса математики современных информационных технологий с целью интенсификации обучения и развития учащихся, определяются направления применения новых информационных технологий в процессе обучения, определяются методические особенности применения современных технологий при изучении математики. In the article possibilities of the use during the study of school course of mathematics of modern information technologies are examined with the purpose of intensification of teaching and development student, directions of application of new information technologies are determined in the process of teaching, the methodical features of application are determined modern technology at the study of mathematics.