ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА УЧИТЕЛІВ ІНФОРМАТИКИ ЗА КОРДОНОМ - Ляшенко, Борис; Вакалюк, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюються проблеми професійної підготовки вчителів інформатики та шляхи вдосконалення навчального процесу у провідних країнах світу. Вивчається та узагальнюється педагогічний та організаційний досвід професійної підготовки учителів інформатики. В статье освещаются проблемы профессиональной подготовки учителей информатики и пути усовершенствования учебного процесса в ведущих странах мира. Изучается и обобщается педагогический и организационный опыт профессиональной подготовки учителей информатики. In the article the problems of professional preparation of teachers of informatics and ways of improvement of educational process lighted up in the leading countries of the world. Pedagogical and organizational experience of professional preparation of teachers of informatics is studied and summarized.