ПЕДАГОГІЧНА ПІДТРИМКА – ГОЛОВНА УМОВА ФОРМУВАННЯ ДУХОВНИХ ЦІННОСТЕЙ СТАРШОКЛАСНИКІВ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ - Полтавська, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті доведено що, формування духовних цінностей старшокласників за умови педагогічної підтримки, передбачає урахування того, що становлення ціннісного світу, передача ціннісного досвіду від покоління до покоління включає оволодіння накопиченого людством досвіду. Содержание статьи доказывает что, формирование духовных ценностей старшеклассников с учетом педагогических условий, а именно педагогической поддержки, предусматривает учет того, что становление ценностного мира, передача ценностного опыта от поколения к поколению включает овладение накопленного человечеством опыта. It is grounded in the article that the forming of spiritual values of senior pupils taking into account pedagogical terms, namely pedagogical support, foresees the account of that becoming of the valued world, the transmission of the valued experience from a generation to the generation includes the capture of the experience accumulated by humanity.