ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ОСВІТНІМИ РЕСУРСАМИ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Фадєєв, Владислав (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті досліджено особливості внутрішньої, зовнішньої та загальної структури управління освітніми ресурсами вищого навчального закладу. Виявлено такі особливості управління освітніми ресурсами вищих навчальних закладів: виявлення місії закладу, на яку впливають випадкові, внутрішні та зовнішні умови, які впливають на внутрішню та зовнішню системи управління, які в свою чергу впливають на функції, принципи та методи управління. В статье изучено особенности внутренней, внешней и общей структуры управления образовательными ресурсами вуза. Выявлено следующие особенности управления образовательными ресурсами вуза: выявление миссии заведения, на которую влияют случайные, внутренние и внешние условия, которые влияют на внутреннюю и внешнюю системы управления, которые, в свою очередь, влияют на функции, принципы и методы управления. In the article the peculiarities of internal, external and common structure of the management of the high school educational resources are studied. The following peculiarities of the management of the high school educational resources such as: university mission, on which internal, external and casual conditions that influence on the functions, principles and methods of the management are cleared.