ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ ДО РОБОТИ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНОЇ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ - Величко, Степан; Соменко, Дмитро (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається проблема реалізації інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі. Визначаються основні напрями використання мережевих ресурсів і сервісів в освітній сфері, зокрема під час навчання фізики. В статье рассматривается проблема реализации информационно коммуникационных технологий в учебном процессе. Определяются основные направления использования сетевых ресурсов и сервисов в образовательной сфере, в частности во время изучения физики. In the article the problem of realization of of informatively communication technologies is examined in an educational process. Basic directions of the use of network resources and services are determined in an educational sphere, in particular during the studies of physics.