КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ПРИ КОНТРОЛІ ЗНАНЬ З МЕТОДИКИ ІНФОРМАТИКИ - Жмуд, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті аналізується проблема компетентнісного підходу при створенні системи контролю знань з методики навчання інформатики. Автор аналізує роботи науковців щодо оцінки професійних компетентностей фахівців, розкриває сутність поняття «професійна компетентність вчителя інформатики». В статье анализируется проблема компетентносного подхода к созданию системы контроля знаний по методике информатики. Автор анализирует работы ученых в оценке профессиональных компетенций специалистов, раскрывает сущность понятия «профессиональная компетентность учителя информатики». The issue of competence-based approach in creation of a system of control of knowledge by the method informatics of science is examined in the article. The author analyses the works of scientists to evaluation of professional competence of specialists, reveals the essence of the concept of «professional competence of teachers of informatics».