ФОРМУВАННЯ СИСТЕМНИХ ЗНАНЬ З ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ - Ковальчук, Майя; Хом’юк, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Формування вмінь студентів вимагає удосконалення методики формування систематизованих знань студентів з вищої математики, основою якої є використання інформаційних технологій та врахування внутрішньо-предметних зв’язків курсу. Формирование интеллектуальных умений студентов требует усовершенствования методики формирования систематизированных знаний студентов по высшей математике, основой которой есть использование информационных технологий с учетом внутренне-предметных связей курса. Formation of the intellectual skills of students requires improving the methods of synthesis of knowledge and skills of students in higher mathematics, which is the basis for the use of information technology and incorporation of intrasubject links course.