МЕТОДИКА НАВЧАННЯ СЛУХАЧІВ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ ОСНОВАМ РОБОТИ В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ - Косовець, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто специфіку навчання інформатики слухачів з особливими потребами. Запропоновано різні напрямки роботи у мережі Інтернет, спрямовані на самореабілітацію таких особистостей. Дана методика представлена на прикладі теми «Робота у мережі Інтернет». В статье рассмотрена специфика обучения информатики слушателей с особенными потребностями. Предложены различные направления работы в сети Интернет, направленные на самореабилитацию таких личностей. Даная методика представленная на примере темы «Робота в сети Интернет». The specific of informatics studying of students with special need is defined in the article. Different methods of work in the Internet web, which directed to selfrehabilitation of such peculiarities are suggested this methology is presented on examples of theme: «Work at Internet».