ПРОБЛЕМИ ЕФЕКТИВНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНИХ MAPLE ТРЕНАЖЕРІВ З ПОКРОКОВОГО РОЗВ’ЯЗАННЯ ТИПОВИХ ЗАДАЧ ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ - Крупський, Ярослав; Михалевич, Володимир (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Розглянуто питання розширення курсу «Інформатика» для підготовки студентів з вивчення й застосування системи комп’ютерної алгебри Маple. Висвітлено роль викладача та переваги які отримують студенти під час проведення практичних занять із застосуванням НМТ. Рассмотрены вопросы расширения курса «Информатика» для подготовки студентов по изучению и применению системы компьютерной алгебры Маple. Освещена роль преподавателя и преимущества которые получают студенты во время проведения практических занятий с применением НМТ. The question of expanding the course «Information» to prepare students for the study and application of computer algebra system Maple. The role of teacher and students who receive benefits during the workshops with the use of TMS.