ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ ДО ФАХОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Павлова, Наталія; Батишкіна, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто особливості педагогічної практики як важливого компонента професійної підготовки майбутнього вчителя інформатики, наведено зразки завдань, виконання яких спрямоване на підготовку вчителя-педагога. В статье рассмотрены особенности педагогической практики как важного компонента профессиональной подготовки будущего учителя информатики, приведены образцы заданий, выполнение которых направлено на подготовку учителя-педагога. In the article the features of pedagogical practice are considered as an important component of professional preparation of future teacher of informatics, the standards of tasks, implementation of which is directed on preparation of teacher, are resulted.