НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА «ОСНОВИ МЕДИЧНИХ ЗНАНЬ ТА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ПОЧАТКОВА ОСВІТА» ЗА ВИМОГАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КРЕДИТНО-ТРАНСФЕРНОЇ СИСТЕМИ - Воскобойнікова, Галина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті опубліковано стислий зміст навчальної програми «Основи медичних знань та охорони здоров’я дітей». Доведено, що вивчення навчальної дисципліни «Основи медичних знань та охорони здоров’я дітей» є необхідною умовою педагогічного процесу формування медико-валеологічної компетентності майбутнього учителя початкової школи. В статье опубликовано сжатое содержание учебной программы «Основы медицинских знаний и охраны здоровья детей». Доведено, что изучение учебной дисциплины «Основы медицинских знаний и охраны здоровья детей» является необходимым условием педагогического процесса формирования медико-валеологической компетентности будущих учителей начальной школы. Compressed content of the scholastic program «Bases of the medical knowledge’s and guard of health children» is published in the article. Arguments that study of the curriculum «Bases of the medical knowledge’s and guard of children’s health» is a necessary condition of the pedagogical process of the shaping physician-valeological future teachers competention of the primary school.