УКРАЇНА І КАНАДА: ДО ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ У СИСТЕМІ БАГАТОРІВНЕВОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Кочубей, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті здійснений ретроспективний огляд становлення учительської професії та обґрунтовано особливості підготовки майбутніх учителів у системі багаторівневої педагогічної освіти в Канаді та Україні. В статье сделан ретроспективный обзор становления учительской профессии и обмотивированы особенности подготовки будущих учителей в системе многоуровневого педагогического образования в Канаде и Украине. The article is a retrospective review of teachers’ profession development and reasonable features for training of future teachers in the system of multilevel pedagogical education in Canada and Ukraine are given.