СОЦІАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ В УКРАЇНІ - Перфільєва, Майя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкривається зміст поняття «соціальне виховання» у контексті процесу соціалізації осіб з обмеженими можливостями. Автор проводить аналіз сучасного стану відповідних умов щодо соціального виховання в Україні по відношенню до дітей та молоді з обмеженими можливостями. В статье раскрывается содержание понятия «социальное воспитание» в контексте процесса социализации лиц с ограниченными возможностями. Автор проводит анализ современного состояния соответствующих условий относительно социального воспитания в Украине по отношению к детям и молодежи с ограниченными возможностями. In the article maintenance of concept opens up «social education» in an user of socialization of persons structure with the limited possibilities. An author conducts the analysis of the modern state of the proper terms in relation to social education in Ukraine in relation to children and young people with the limited possibilities.