ПРОГНОЗУВАЛЬНА ОЦІНКА ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ ЯК ВАЖЛИВОЇ СКЛАДОВОЇ ЇХ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - Тімець, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається питання прогнозувальної оцінки фахової компетентності в системі професійної підготовки майбутніх учителів географії. Досліджуються шляхи і можливості її удосконалення. Встановлено значення компетентнісного підходу в освіті. Обгрунтовано потребу розвитку географічного мислення студентів. В статье рассматривается вопрос прогнозирования специальной компетентности в системе профессиональной подготовки будущих учителей географии. Исследуются пути и возможности ее усовершенствования. Установлено значение компетентностного подхода в образовании. Доведено необходимость развития географического мышления студентов. The question of professional competence of professional preparation future teachers of geography is considered in this article. The ways and opportunities of perfection the geography Education in different social and political conditions are investigated. Competence approach in education is set. The need for the development of geographical thinking students is substantiated.