СОЦІАЛЬНЕ ЗАМОВЛЕННЯ НА ПРОФЕСІЙНУ ПІДГОТОВКУ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ У СИСТЕМІ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ - Безлюдний, Олександр; Кірдан, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто питання модернізації професійної підготовки майбутніх економістів у системі неперервної освіти, що детерміновано соціальним замовленням та об’єктивною потребою суспільства у кваліфікованих економічних кадрах, трансформацією соціальних вимог до професії економіста. Виокремлено особливості соціального замовлення на професійну підготовку майбутніх економістів у системі неперервної освіти. Для досягнення мети використано методи аналізу, синтезу, конкретизації, порівняння, узагальнення, класифікації. Простежено взаємозалежність та взаємозумовленість соціальних передумов та розвитку професійної підготовки майбутніх економістів у системі неперервної освіти. Запропоновано авторське визначення поняття «культура неперервного навчання».