СТАН РОЗРОБЛЕНОСТІ ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В ПЕДАГОГІЧНИХ ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДО ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Джога, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена стану розробленості проблеми підготовки бакалаврів харчового профілю виробничо-технологічної діяльності. Метою статті є дослідження стану розробленості проблеми підготовки інженерно-педагогічних кадрів галузі харчових технологій в педагогічних закладах вищої освіти до виробничо-технологічної діяльності. Проаналізовано наукові праці вітчизняних та зарубіжних дослідників з проблематики формування професійної компетентності майбутніх педагогів професійного навчання через призму практичної (виробничої) діяльності.