ПІДГОТОВКА ФАХІВЦЯ-ХОРЕОГРАФА В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ - Мартиненко, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються актуальні питання професійної діяльності фахівця-хореографа і професійно-кваліфікаційної структури його підготовки. Автором визначено та розкрито основні вектори успішної фахової підготовки майбутнього хореографа відповідно до тенденцій розвитку сучасної освіти в Україні. У статті наведені приклади з досвіду роботи викладачів хореографічних дисциплін Бердянського державного педагогічного університету, які забезпечують підготовку конкурентоспроможного випускника закладу вищої освіти в контексті євроінтеграційних процесів.