ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ БРИТАНСЬКИХ ШКОЛЯРІВ - Постоленко, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто питання організації навчальної діяльності школярів у Великій Британії. Досліджено основні документи, на основі яких відбувається організація навчання у британських школах. Встановлено, що головним документом, який унормовує роботу британських шкіл є курикулум, у статті визначено його цілі. Виокремлено та проаналізовано ключові етапи навчання, подано співвідношення років навчання та ключових етапів навчання, визначено періодизацію шкільної освіти в Англії, Уельсі, Північній Ірландії та Шотландії.