ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ НАВЧАННЯ В ГУРТКОВІЙ РОБОТІ ПРИ ВИВЧЕННІ ДЕЯКИХ ТЕМ З «ОСНОВ КОЛЬОРОЗНАВСТВА» - Полякова, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядаються компоненти поняття гармонія кольорів, гармонія іміджу, окреслюються їх структурні складові, описується ідея поглиблення знань студентів при додатковому вивченні цієї теми у гуртку. Особлива увага приділяється практичному застосуванню знань для створення особистого іміджу студентів, при розробці нових моделей одягу на основі національного українського одягу і її подальшому показі на факультеті. В статье рассматриваются компоненты понятия гармония цветов, гармония имиджа, определяются их структурные составляющие, описывается идея углубления знаний студентов при дополнительном изучении этой темы в кружке. Особое внимание уделяется практическому применению знаний для создания личного имиджа студентов, при разработке новых моделей одежды на основе национальной украинской и ее дальнейшем показе на факультете. The article discusses the components of the notion of the harmony of colors, harmony of the image that are determined by their structural components, describes the idea of enhancing the knowledge of students in further study of this topic in the circle. The special attention is spared practical application of knowledges for producing a personal image of students, at development of new models of clothes on the basis of national Ukrainian and its further show on a faculty.