ВПЛИВ СТАНУ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ НА ЇХ ПОВЕДІНКОВІ ПРОЯВИ - Федорченко, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті обґрунтовано особливості впливу стану здоров’я дітей старшого дошкільного віку на їх негативні прояви у поведінці. Охарактеризовано комплекс оздоровчих заходів, елементи авторської програми зміцнення здоров’я дітей, представлена тісна взаємодія дітей, батьків, представників медичного й педагогічного персоналу. В статье обоснованы особенности влияния состояния здоровья детей старшего дошкольного возраста на их поведенческие проявления. Охарактеризовано комплекс оздоровительных мероприятий, элементы авторской программы укрепления здоровья детей, представлена тесная взаимосвязь детей, родителей, медицинского и педагогического персонала. In the article the features of influence of the state of health of children of senior preschool age are reasonable on their negative displays in a conduct. The complex of health measures, authorial program of strengthening of health of children elements, is described; close co-operation of children, parents, representatives of medical and pedagogical personnel is presented.