РОЛЬ ВОЛОДИМИРА НАУМЕНКА У ДІЯЛЬНОСТІ «КИЇВСЬКОГО ТОВАРИСТВА ГРАМОТНОСТІ» - Албул, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті висвітлюється роль представника української прогресив-ної інтелігенції другої половини ХІХ – початку ХХ століття Володимира Павловича Науменка у діяльності просвітницької громадської організації «Київське товариство грамотності». В статье освещается роль представителя украинской прогрессив-ной интеллигенции второй половины ХІХ – начала ХХ столетия Влади-мира Павловича Науменка в деятельности просветительской организации «Киевское общество грамотности». The article highlights the role of representative of Ukrainian progressive intellectuals of the late nineteenth – early twentieth century, Vladimir Pavlovich Naumenko of educational activities in public organization «Kiev Society for literacy».